Wij delen graag de kennis die we in huis hebben
Bij de ontwikkeling van custom websites en applicaties maken developers gebruik van verschillende frameworks om de overvloed aan informatie te verwerken. Laravel, momenteel een van de meest gebruikte frameworks, speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van online platforms.
6 reacties
WordPress, Drupal en Laravel. Als opdrachtgever word je vaak voor de keuze gesteld, maar hoe kies je tussen zulke verschillende systemen?
0 reacties
React 19 introduceert een reeks nieuwe functies die development eenvoudiger en efficiënter maken. Wat betekent deze upgrade voor jouw applicatie of website?
3 reacties
Umbraco, gelanceerd in 2005 door Niels Hartvig, heeft een reputatie opgebouwd als een gebruiksvriendelijk en toegankelijk CMS, vooral geliefd bij ontwikkelaars die op zoek zijn naar een eenvoudige en intuïtieve oplossing.
Drupal is misschien wel het beste opensource-CMS ter wereld. Maar wat zijn nu de voordelen? En wat voor websites kun je ermee maken?
26 reacties
Open source is bijna niet meer weg te denken. We gebruiken het op onze smartphones, als CMS voor onze websites of als tekstverwerker op onze PC's. Maar welke voordelen biedt Open source en hoe verhouden deze zich ten opzichte van de nadelen.
2 reacties
Als open source specialist krijgen we vaak de vraag: "Welk systeem is beter?" Vandaar dat ik in dit artikel aangeef waarom je zou de overstap naar Drupal zou moeten overwegen.
8 reacties
Heeft Concrete5 het in zich om de concurrentie aan te gaan met Joomla, Wordpress of Drupal? Of blijft het bij een goed verkooppraatje?
TYPO3 of Drupal? Thomas Krooshof maakt de vergelijking tussen het Belgische Drupal en Deense Typo3.
Spam is een groot probleem. Als je een website hebt waar het mogelijk is voor bezoekers om actie te ondernemen krijg je geheid te maken met spammers. In dit artikel bespreek ik verschillende methodes om de strijd met spammers aan te gaan.
Open source biedt natuurlijk gigantisch veel voordelen. Maar werk je binnen een grote organisatie, dan loop je al snel tegen muren op die het soms onmogelijk maken om voor open source te kiezen. In dit artikel licht ik een aantal van die drempels toe en geef ik tips hoe je hiermee om kunt gaan.
Open source en closed source software: hoe verschillen ze en wat zijn nou precies de voor- en nadelen van beide?
Wat kun jij doen om Drupal veilig te houden? 7 tips om je Drupal CMS nog veiliger te maken.
Tijdens gesprekken met klanten merken we dat de naam Liferay steeds vaker opduikt. Daarbij krijgen wij regelmatig de vraag hoe dit pakket zich verhoudt tot Drupal.