Drupal training

Bij Emble krijg je van onze Drupal experts les en bieden we persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat je precies de kennis aangeboden krijgt die voor jou belangrijk zijn. We passen hierbij de vorm en inhoud per training aan en creëren zo de ideale omstandigheden om op een snelle en goede manier kennis over te dragen die past bij jou en je organisatie. Alle trainingen kunnen we zowel online als fysiek geven, en individueel of in groepsverband.

Training Drupal webredacteur - Eén dagdeel

Je leert als Drupal webredacteur hoe je je weg vindt in een Drupal-CMS. In tegenstelling tot een Wordpress CMS worden Drupal websites op maat ingericht en vereist elke Drupal website zijn eigen manier van werken. Hoe vind je content? Hoe plaats je content? En hoe zorg je ervoor dat content wordt gepubliceerd? We helpen je op weg om binnen de Drupal website die je moet bijhouden je weg te vinden. We doen dat in één dagdeel (4 uur ) waarbij een van onze Drupal experts jou alleen of samen met een paar collega's uitleg geeft over Drupal.

Kosten: € 400,- ex. btw. 

Training Drupal applicatiebeheer - Drie dagdelen

Bij deze training stellen we als doel dat je aan het eind van de training een Drupal website compleet kunt beheren. Van menu-items tot overzichten en contentsoorten. Je kunt ze opzetten, aanpassen en verbeteren. We laten je zien hoe je op een goede en veilige manier Drupal kunt uitbreiden door middel van het installeren en configureren van veel gebruikte modules en hoe je veelvoorkomende problemen kunt opsporen en verhelpen. We doen dit in drie dagdelen. Elk van vier uur om ervoor te zorgen dat de kennis die een van onze Drupal experts bij je aanbiedt ook blijft hangen. Daarnaast heb je tussen de trainingssessies de tijd om de kennis toe te passen. Aan het eind van de drie dagdelen ben je een hoop Drupal kennis wijzer en bezit je alle kennis om een Drupal website goed te kunnen beheren. 

Kosten € 1.200,- ex. btw.

Ons team heeft een zeer interessante, leuke en zeer informatieve cursus gehad over Drupal. De cursus was met name bedoeld om de zoekfuncties van onze website te verbeteren door het geven van gewichten en het slim taggen. Ons team was zo tevreden over deze cursus en Emble heeft zich vooraf goed voorbereid op de vraagstukken die wij als team hadden en daarop goed ingespeeld.

Shermila Bahadoer
Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO)

Met hoeveel mensen kan ik de drupal training volgen?

Voor elke situatie passen we onze trainingen aan. We maken een op maat programma waarbij we ervoor zorgen dat iedereen op hetzelfde kennisniveau komt, collega's met meer kennis kunnen we op de juiste momenten laten inschakelen of we kunnen extra training sessies bieden om bijvoorbeeld dieper in te gaan op het beheer van een Drupal website.

Wat kost een Drupal training?

We geven onze trainingen in dagdelen. Elk dagdeel duurt maximaal vier uur, waarbij we maximaal één dagdeel training per dag geven. We rekenen per dagdeel € 400,- ex. btw. bij een training op onze locaties ( Zeist / Kampen ) of online. Op locatie bij de opdrachtgever is ook mogelijk, hierbij brengen we reiskosten en tijd in rekening. Ook is het mogelijk dat we een training moeten voorbereiden, bijvoorbeeld wanneer er specifieke vragen of onderwerpen zijn die we moeten behandelen, dan brengen we deze tijd in rekening. Ons uurtarief is € 100,- ex. btw. per uur.

Interesse in een Drupal training?

Wil je een Drupal training aanvragen of heb je vragen over hoe zo'n training in zijn werk gaat? Laat je email adres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inzichten over Drupal training