Over ons

Emble ontwerpt en bouwt al sinds 2001 websites gebaseerd op open-source techniek zoals DrupalLaravel en React. We hebben sindsdien een hoop technieken voorbij zien komen. De constante hierin is dat we altijd bezig zijn om onszelf te ontwikkelen, te leren, nieuwe technieken te omarmen en trouw te blijven aan onze passie voor het maken van gebruiksvriendelijke websites en applicaties die onderwater boordevol techniek zitten.

Ervaar innovatie.
Creëer impact.

Zonder laag van sales- en accountmanagers kun je direct met onze ontwerpers en ontwikkelaars sparren. Hoe krijg je zoveel data in één database? Hoe maak je die vindbaar? En hoe houdt je de zoekfunctie gebruiksvriendelijk? Vragen waar we over meedenken, vernieuwende opties bieden en samen met jou op zoek gaan naar de ideale oplossing die de meeste impact oplevert.

Wat kenmerkt Emble?

 • Ervaring. Al Sinds 2001 creëren we websites op basis van open source techniek. De voorlopersrol die we daardoor hebben gekregen, hebben we nooit meer afgestaan.
 • Full Service. Van usabilityonderzoek tot visual design en van development tot aan managed hosting. Je kunt voor al je digitale vraagstukken bij ons terecht.
 • Toegankelijk. We helpen al jarenlang overheidsorganisaties hun websites volgens de WCAG richtlijnen te ontwikkelen en delen onze kennis op dit gebied graag met je.

Bij Emble bestaat ons team uit 14 toegewijde webdesigners en webdevelopers. We zijn gepassioneerd door open source technologie en streven naar gebruiksvriendelijke webapplicaties. Transparantie staat centraal bij ons; we zijn altijd bereid om mee te denken met onze opdrachtgevers en oplossingen aan te dragen.

Hoe gaan we aan de slag?

 1. Kennismaken

  Alle samenwerking begint met een kop koffie en elkaar leren kennen. Elke organisatie is anders en het is belangrijk dat je elkaar begrijpt en vertrouwt. We vertellen graag meer over waar we voor staan, hoe we werken en wie we zijn. En we willen natuurlijk graag meer weten of wat jullie bezighoudt en hoe we jullie kunnen helpen om online zoveel mogelijk impact te maken.

 2. Sprint 0

  Nu we meer weten over jullie, willen graag samen de details uitwerken van jullie wensen. Dat doen we in een losstaande sprint 0 die jullie de kans biedt om ons in actie te zien en samen met ons te werken, zonder dat dit een commitment vereist tot een groot project of langdurige samenwerking. Binnen een sprint 0 brengen we jullie wensen in kaart, maken we hier een gestructureerde backlog van en schatten we deze wensen in.

 3. Agile webdesign & webdevelopment

  Dankzij de sprint 0 hebben we een compleet beeld van wat er moet gebeuren en kunnen we in sprints of in vaste dagen per maand jullie wensen gaan ontwerpen en ontwikkelen. Doordat we in ons team zowel ontwerpers, als frontend en backend developers hebben kunnen we alle denkbare wensen mogelijk maken en starten we met degene die voor jullie de hoogste prioriteit hebben.

 4. Of vaste doorontwikkeling

  Heb je niet genoeg wensen voor een compleet nieuwe release van je website of applicatie? Maar wil je wel dat er continu geschaafd en verbeterd wordt? Naast agile werken met sprints is het ook mogelijk om onze developers op vaste dagen per week of maand in te plannen. Op die manier heb je altijd de beschikking over een specialist die met regelmaat voor je klaar staat.

 5. Continuiteit met onze services

  Met digitale services zoals o.a. hosting, onderhoud, toegankelijkheids analyses en trainingen ondersteunen we jullie digitale communicatie en werken we samen om online zoveel mogelijk impact te creëren.

Kennismaken?

We vertellen je graag meer over hoe we je kunnen helpen en willen ook graag meer weten over jouw project. Laat je e-mail adres achter en we nemen contact met je op. Je kunt ons ook bellen of 030-6590005 of e-mailen via sales@emble.nl