React development

React is een open source Javascript library waarmee we frontend applicaties koppelen aan één of meerdere CMS-, CRM-, PIM- of ERP-systemen die de backend vormen. Deze opzet wordt ook wel 'decoupled' genoemd omdat de applicatie die de gebruikers ervaren, losstaat van de systemen die zich aan de achterkant bevinden.

Klantgerichte aanpak en full service

Bij Emble gaan we verder dan alleen technologie. Als jouw partner streven we ernaar om samen met jou de perfecte oplossing te creëren die meerwaarde biedt voor jouw organisatie. Wij zijn jouw one-stop-shop voor alles wat met React te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar indrukwekkend webdesign, betrouwbare hosting of onderhoud, Emble biedt een compleet pakket aan diensten onder één dak.

Websites en applicaties die met React worden ontwikkeld hebben de volgende voordelen:

React Design en Development

Ons talentvolle ontwerpteam ontwikkelt websites die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook een vlekkeloze gebruikerservaring bieden om jouw bezoekers te boeien. We bieden functionaliteiten op een intuïtieve en heldere manier. Onze React-ontwikkelaars zetten hun uitgebreide expertise in om op maat gemaakte webapplicaties en websites te bouwen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en beveiliging.

Wat maken we met React?

Met React ontwikkelen we corporate, intranet-, community- en portalwebsites, en mobile apps die qua performance goed moeten presteren, veel of ingewikkelde zoekopdrachten kunnen verwerken en grote hoeveelheden content moeten aanbieden.

We doen dit voor opdrachtgevers zoals de Dimence Groep en de Universiteit van Amsterdam (UVA). Ook onze eigen emble.nl website is in React ontwikkeld.

Heb je een vraag voor onze React experts? We horen graag van je

Wat is het verschil tussen Next.JS en React?

React is een Javascript library dat je de bouwblokken geeft om webapplicaties te ontwikkelen. Next.js biedt tools en configuratiemogelijkheden die nodig zijn voor React en geeft daarnaast extra structuur, features en optimalisatietools voor je webapplicatie.

Is React populair?

React is een van de meest populaire frameworks om supersnelle webapplicaties mee te ontwikkelen. Online kunnen CMS-, CRM-, ERP- of e-commercesystemen beperkend werken. Door met React de voorkant van de website te ontwikkelen en te koppelen aan je CMS-, CRM-, ERP- of e-commercesystemen benut je de voordelen van deze systemen en krijgt de gebruiker van je webapplicatie een optimale ervaring.

Waarom is React zo goed voor SEO?

Een belangrijke factor voor goede vindbaarheid van je website is de laadsnelheid. Websites gebouwd met React en Next.js zijn sneller doordat het renderen van de HTML op de server wordt gedaan. Bij traditionele websites gebeurt dit in de browser waardoor het laden van de website langer duurt.

Hulp nodig met jouw React project?

We helpen je graag verder. Laat je email adres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inzichten over React development