Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten

Bij Emble ontwerpen en bouwen we geen doorsnee websites. Ze bevatten altijd een uitdaging. Van grote hoeveelheden content doorzoekbaar maken tot heel precies datastromen en workflows opzetten. We gaan die uitdaging graag aan en doen dat vrijwel altijd op basis van het open-source-CMS Drupal.

Je kunt bij ons terecht voor advieshet ontwerpen en realiseren van je Drupal website. Nadat je website klaar is om live te gaan kunnen we deze hostenonderhouden en trainingen geven. Handig, want zo heb je één aanspreekpunt voor al je website vragen en -uitdagingen.

Drupal webdesign

Onze webdesigners bedenken niet alleen oplossingen om complexe websites gebruiksvriendelijk te houden maar weten ook alles van conversie optimalisatie en vindbaarheid. Hierdoor voldoen onze Drupal websites niet alleen aan strenge webrichtlijnen maar zorgen ze ook voor meer leads en omzet.

Bekijk onze Drupal webdesign oplossingen

Drupal development

Om succesvolle open-sourceprojecten te ontwikkelen is veel ervaring onontbeerlijk. Doordat we als een van eerste bureaus gestart zijn met het ontwikkelen van open-sourcewebsites (2001) kunnen we terugkijken op een lange geschiedenis van open-sourceprojecten. 

Bekijk onze Drupal development oplossingen

Next.js development

Next.js is een open source React/Javascript-framework waarmee we frontend applicaties. Deze koppelen we aan één of meerdere CMS, CRM, PIM of ERP systemen die de backend vormen. Deze opzet wordt ook wel 'decoupled' genoemd omdat dat de applicatie die de gebruikers ervaren, losstaat van de systemen die zich aan de achterkant bevinden.

Meer weten over wat we met Next.js maken?

Drupal hosting

Als ontwerper en ontwikkelaar van Drupal websites weet je precies hoe het ideale Drupal hostingplatform eruit zou zien. Zo ingesteld dat Drupal supersnel werkt, met een O.T.A.P.-straat (ontwikkel, test, acceptatie, productie), Solr Out Of The Box en als het kan duurzaam.

En dat is precies wat we opgezet hebben. In Nederlands snelste datacentrum bieden we vier soorten managed servers aan waar Drupal niet alleen bloedsnel op werkt, maar waarbij flexibiliteit, veiligheid en duurzaamheid een belangrijke rol spelen.

Bekijk onze Drupal hosting oplossingen

Drupal service level agreements

Om de stabiliteit en veiligheid van je Drupal website te waarborgen bieden we verschillende service level agreements aan. Binnen deze overeenkomsten garanderen we dat we Drupal voorzien van de laatste securityupdates, monitoren we de uptime en helpen we bij supportvragen of schieten we te hulp incidenten voor het geval de website of onderdelen daarvan niet goed werken.

Bekijk onze Drupal Service Level Agreements

Drupal Consultancy

Onze experts helpen jou bij het vinden van digitale oplossingen en doen dit op de manier die past bij jouw organisatie. Doordat we al meer dan 20 jaar websites en applicaties ontwikkelen, betrokken zijn bij het uitdenken en begeleiden van internetmarketingstrategieën en technische implementaties, hebben we veel meer kennis opgebouwd dan alleen van webdesign & development.

Lees meer over hoe we je kunnen helpen

Drupal Training

De Drupaltrainingen die we geven zijn op verschillende niveaus; van Drupal webredacteur tot Drupal developer. Alle trainingen zijn op maat ingericht. We passen hierbij de duur, vorm en inhoud per training aan en creëren zo de ideale omstandigheden om op een snelle en goede manier kennis over te dragen die past bij jou en je organisatie. Alle trainingen kunnen we zowel online als fysiek geven, en individueel of in groepsverband.

Bekijk onze Drupaltrainingen