Jouw Drupal Intranet specialist

Door Thomas van EldijkBijgewerkt op 21 mei 2024 0 Reacties

Wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van jouw nieuwe intranet met Drupal. Omdat wij al meer dan tien jaar ervaring hebben met het maken van Drupal-websites en intranetten, weten we precies wat er allemaal mogelijk is met Drupal. Zo hebben wij ook een Drupal-intranet ontwikkeld voor het Planbureau voor de Leefomgeving.

Emble heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van de nieuwe intranet omgeving inclusief het overzetten van alle content uit de oude intranet website. De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. We hebben nu een 100% open source website, die door onze eigen mensen is te beheren en naar wens is aan te passen.

Bas van Esch
Planbureau van de leefomgeving

In de loop der jaren hebben we ons team en onze expertise verder uitgebreid. Dit stelde ons in staat om een breder scala aan diensten aan te bieden, variërend van intranetontwikkeling tot serverbeheer. Ons streven naar innovatie en klanttevredenheid heeft ons geholpen om een solide reputatie op te bouwen in de IT-sector.

Emble ontwerpt en bouwt al sinds 2001 intranetten gebaseerd op open-source techniek zoals Drupal, Laravel en React. We hebben sindsdien een hoop technieken voorbij zien komen. De constante hierin is dat we altijd bezig zijn om onszelf te ontwikkelen, te leren, nieuwe technieken te omarmen en trouw te blijven aan onze passie voor het maken van gebruiksvriendelijke intranetten en applicaties die onderwater boordevol techniek zitten.

Onze voortdurende inzet voor zelfverbetering en innovatie stelt ons in staat om steeds weer voorop te lopen in de technologie, waardoor we onze klanten altijd de beste intranetoplossingen kunnen bieden. Deze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons niet alleen een solide reputatie opgeleverd, maar ook het vertrouwen van een breed scala aan klanten.

Hoe ziet ons proces er uit?

Eerst is het handig om kennis te maken, en je kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Nadat we jullie meer verteld hebben over onze aanpak en we meer weten over jullie wensen, plannen we een sprint 0 in. Tijdens de sprint 0 gaat ons team, samen met jou, aan de slag om een overzicht te maken van al jullie wensen en eisen. Jullie kunnen ons precies aangeven waar jullie verwachtingen liggen; wij kunnen die direct omzetten in mogelijke functionaliteiten en database-structuren. Aan het eind van sprint 0 hebben we een compleet plan klaarliggen en kunnen we inschattingen per onderdeel maken en doen we een voorstel om jullie intranet te gaan ontwerpen en ontwikkelen.

Zijn jullie akkoord? Dan plannen we verschillende sprints in waarin verschillende experts de benodigde onderdelen gaan ontwerpen en bouwen. Tijdens deze sprints leveren we steeds meer onderdelen op die jullie kunnen testen en beoordelen. Werken de rollen en rechten zoals verwacht? Zien de overzichten eruit zoals jullie willen? Stapje voor stapje komen we dichterbij jullie ideale intranet en gaan we live wanneer jullie dat willen. Hierna kunnen we altijd nog verder doorontwikkelen met nieuwe inzichten die jullie krijgen van medewerkers. En sowieso helpen we met de hosting en het updaten van jullie Drupal-intranetapplicatie.

Wat kost een intranet gemaakt met Drupal?

De kosten van een intranet op basis van Drupal kunnen sterk verschillen omdat niet iedereen dezelfde functionaliteit verlangt. Echter zien wij wel dat de prijzen van de meeste Drupal-intranetprojecten tussen de 25.000 en 50.000 euro liggen.

Het artikel gaat verder na dit blok.

Ook een Drupal Intranet

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over onze aanpak? Laat je email adres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook emailen via sales@emble.nl of bellen op 030-6590005.

Meer inzichten over Drupal