Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw Drupal Intranet specialist

Wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van jouw nieuwe intranet met Drupal. Omdat wij al meer dan tien jaar ervaring hebben met het maken van Drupal websites en intranetten weten we precies wat er allemaal mogelijk is met Drupal. Zo hebben wij ook een Drupal intranet ontwikkeld voor het Planbureau voor de Leefomgeving.

"Emble heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van de nieuwe intranet omgeving inclusief het overzetten van alle content uit de oude intranet website. De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. We hebben nu een 100% open source website, die door onze eigen mensen is te beheren en naar wens is aan te passen."

Bas van Esch
Planbureau van de leefomgeving

Hoe ziet het proces er uit?

Zodra je hieronder een bericht achterlaat zal Thomas van Eldijk zo snel mogelijk contact met je opnemen. Hij kan je vertellen wat er allemaal mogelijk is met Drupal en kan een kostenplaatje schetsen.

Als jouw wensen en het budget matcht met wat wij te bieden hebben wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Dit kan op locatie of online. In dit gesprek zal dieper ingegaan worden op specifieke technieken en onderdelen van het intranet. Aan de hand van dit gesprek zal Thomas een offerte maken.

Wanneer je tevreden bent met de offerte geef je deze akkoord. Er wordt dan een briefing gesprek ingepland waarbij ook een designer en developer van Van Eldijk aanwezig zijn. Ook dit gesprek kan op locatie of online. In dit briefing gesprek worden de details besproken over wat er ontworpen en ontwikkeld wordt. 

Wij gaan aan de slag met het maken van het intranet. Gemiddeld 4 tot 8 werkweken later plannen we een presentatie in. Tijdens deze presentatie laten we een volledig werkend intranet zien met de functionaliteit en de look en feel zoals besproken in het briefing gesprek. Dit heeft als voordeel dat je meteen kan zien hoe alles werkt in plaats van dat er enkel schermafbeeldingen te beoordelen zijn. 

Na één of meerdere uitgebreide trainingen van een van onze experts kun je inloggen en het intranet gebruiken en testen. Tijdens de testfase kan je oneindig veel verbeterpunten aanleveren die wij binnen de projectprijs doorvoeren. Gemiddeld zien we dat onze klanten hier 8 werkweken de tijd voor nemen. 

Wanneer je helemaal tevreden bent met het intranet zorgen wij ervoor dat het online komt te staan. We kunnen ook de bestanden en database aanleveren wanneer het intranet intern gehost moet worden.

Wij zijn na oplevering beschikbaar om support te bieden en updates door te voeren aan het Drupal intranet. Hiervoor kan een Support & Update abonnement afgesloten worden.
 

"De samenwerking is ons goed bevallen. Hoewel we in het begin wat huiverig waren voor de methode, heeft het precies het resultaat opgeleverd waar we naar zochten. Erg prettig dat al onze wensen binnen het project ‘in time & in budget’ zijn uitgevoerd. Knap gedaan!"

Saskia Barendrecht
Universiteit Utrecht

Wat kost een intranet gemaakt met Drupal?

De kosten van een intranet op basis van Drupal kunnen veel verschillen omdat niet iedereen dezelfde functionaliteit verlangt. Echter zien wij wel dat de prijzen van meeste Drupal intranet projecten tussen de 15.000 en 50.000 euro liggen. Neem hieronder contact met ons op voor een specifieke kosteninschatting.