Vacature: Junior Laravel Developer

Type vacature:
Full time
Part time

Voor uitbreiding van het team is Emble op zoek naar een junior Laravel developer op full-time of part-time basis. Als junior backend developer werk je actief mee aan projecten en implementeer je hiervoor zowel bestaande als maatwerk oplossingen. Je bent nog lerende maar je hebt al wel genoeg basis om zelfstandig aan projecten te werken waarbij je ondersteund wordt door ervaren developers. Een ideale start voor wanneer je nog bezig bent met een opleiding of deze net hebt afgerond en ervaring wilt opdoen.

Emble is sinds de oprichting in 2001 betrokken bij toonaangevende projecten in Nederland en buitenland. Denk hierbij aan klanten zoals de Tweede Kamer, de Universiteit van Amsterdam, Omrop Fryslân, de Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed, het Planbureau voor de Leefomgeving en de Europese Commissie. We zijn een hecht team dat continu streeft naar de meest duurzame technische oplossingen. We dagen elkaar uit waardoor we altijd blijven groeien.

Wie zien we voor ons?

Wat krijg je?

En nu?

Kun jij je hier helemaal in vinden? Stuur je sollicitatie, samen met je CV naar jobs@emble.nl Ook zien we graag wat code voorbeelden van de projecten waar jij trots op bent!