Werken bij

Zoek je een baan als developer of designer, maar wil je niet bij een standaard internetbureau werken om vervolgens doorsnee websites te maken? Dan zit je bij ons goed.

Emble bestaat uit een klein team van fanatieke experts die zaken als transparantie, kwaliteit, veiligheid en toegankelijkheid belangrijk vinden. Niet alleen in ons werk, maar ook daarbuiten.

Als team helpen we elkaar om steeds betere websites te ontwerpen en te bouwen. De skills die we hiermee opdoen vallen ook op bij onze opdrachtgevers. Zij laten ons websites maken die afwisselend en uitdagend zijn. Van zeer complexe databases tot webapplicaties die moeten werken volgens de WCAG 2.2 richtlijnen zodat blinden en slechtzienden deze goed kunnen gebruiken.

Wat Emble een unieke plek om te werken maakt:

  • Hecht team dat elkaar kent en helpt.
  • Open werksfeer met ruimte voor discussie en dialoog.
  • Geen doorsnee projecten.
  • Prettige kantoorruimtes in Utrecht, Zeist en Kampen.
  • Mogelijkheid om flexibel thuis werken of op kantoor te werken.
  • Ontspannen werksfeer.
  • Bovengemiddelde secundaire arbeids- en pensioenvoorwaarden.
  • Budget voor congressen en beurzen om je kennis te vergroten.
  • De beste hardware zodat jij optimaal kunt werken.

Vacature Project Manager (parttime/fulltime)

Wij zijn momenteel op zoek naar een Project Manager die ons team komt versterken op zowel parttime als fulltime basis. Heb je affiniteit met webdesign en development en wil je jouw vaardigheden inzetten om projecten naar een hoger niveau te tillen?

Bekijk deze vacature

Stage: Junior Backend Developer

Voor uitbreiding van ons hechte team is Emble op zoek naar een stagiaire backend developer. Als stagiaire backend developer leren we je de kneepjes van het vak en draai je zo snel mogelijk, onder begeleiding, mee werkt aan echte projecten.

Bekijk deze vacature

Stage: Junior Frontend Developer

Voor uitbreiding van ons hechte team is Emble op zoek naar een stagiaire frontend developer. Als stagiaire frontend developer leren we je de kneepjes van het vak en draai je zo snel mogelijk, onder begeleiding, mee werkt aan echte projecten.

Bekijk deze vacature

Vacature junior Laravel Developer

Voor uitbreiding van ons hechte team is Emble op zoek naar een junior Laravel developer op full-time of part-time basis. Als junior Laravel developer ben je nauw betrokken bij het uitdenken van Laravel projecten en het ontwikkelen van maatwerk.

Bekijk deze vacature