Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij

Zoek je een baan als developer of designer, maar wil je niet bij een standaard internetbureau werken om vervolgens doorsnee websites te maken? Dan zit je bij ons goed.

Emble bestaat uit een klein team van fanatieke experts die zaken als transparantie, eerlijkheid, veiligheid en toegankelijkheid belangrijk vinden. Niet alleen in ons werk, maar ook daarbuiten.

Als team helpen we elkaar om steeds betere websites te ontwerpen en te bouwen. De skills die we hiermee opdoen vallen ook op bij onze opdrachtgevers. Zij laten ons websites maken die afwisselend en uitdagend zijn. Van zeer complexe databases tot WCAG 2.1-compatible designs en van custom API-koppelingen tot het kunnen zoeken in gigantische datasets of bestanden.

  Wat Emble uniek maakt:

  • Hecht team dat elkaar goed kent en helpt.
  • Open werksfeer met ruimte voor discussie en dialoog.
  • Geen doorsnee projecten.
  • Prettige kantoorruimtes in Zeist en Kampen.
  • Mogelijkheid voor thuis werken.
  • Ontspannen werksfeer.
  • Bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Budget voor cursussen en opleidingen.
  • Goede hardware zodat jij optimaal kunt werken.

  Bij Emble kijken we niet naar je papiertje maar naar je code.

  Mocht je jezelf niet helemaal herkennen in onderstaande vacatures? Maar wel een functie voor je zien als webdesigner of developer?

  Stuur ons dan sowieso een e-mail en vertel ons waar je passies liggen, wat je al gedaan hebt en wat je graag wilt gaan doen.

  Openstaande vacatures

  Vacature junior backend Developer

  Voor uitbreiding van ons hechte team is Emble op zoek naar een junior backend developer op full-time of part-time basis. Als junior backend developer ben je nauw betrokken bij het uitdenken van projecten en het ontwikkelen van maatwerk.

  Vacature senior backend developer

  Voor uitbreiding van ons hechte team is Emble op zoek naar een senior backend developer. Als senior backend developer ben je nauw betrokken bij het uitdenken van projecten en het ontwikkelen van maatwerk.

  Vacature medior backend developer

  Voor uitbreiding van het team is Emble op zoek naar een medior backend developer. Als medior backend developer werk je actief mee aan projecten en implementeer je hiervoor zowel bestaande als maatwerk oplossingen.

  Wil je een open sollicitatie sturen?

  Stuur dan een mail naar jobs@emble.nl of neem contact met ons op via onderstaande link