Overslaan en naar de inhoud gaan

Drupal Consultancy

Onze experts helpen jou bij het vinden van digitale oplossingen en doen dit op de manier die past bij jouw organisatie. Doordat we al meer dan 20 jaar websites en applicaties ontwikkelen, betrokken zijn bij het uitdenken en begeleiden van internetmarketingstrategieën en technische implementaties, hebben we veel meer kennis opgebouwd dan alleen van webdesign & development.

Internetmarketing

Op het gebied van internetmarketing ondersteunt Emble organisaties op verschillende vlakken. Zo kunnen we onderzoek doen en advies geven. Denk bijvoorbeeld aan een vraagstuk zoals tegenvallende resultaten in Google (SEO), conversie-optimalisatie waarbij een website wel bezoekers aantrekt maar ze niet omzet tot leads, klanten of omzet.

Met onze kennis van Google Analytics, Google Search Console en tools als Hotjar, Semrush en Optimizely kunnen we tot de kern komen, gericht advies geven en een traject voor SEO- of conversie-optimalisatie adviseren, uitvoeren en begeleiden.

Toegankelijkheid 

Het toegankelijk maken van een Drupalwebsite of webapplicatie gaat een stuk verder dan alleen de voorkant van de website laten voldoen aan de juiste richtlijnen. Ook de content die gelezen, bekeken, beluisterd of gedownload wordt moet aan de richtlijnen voldoen.

Naast dat Emble zelf toegankelijke websites ontwerpt en ontwikkelt die voldoen aan de strengste richtlijnen (WCAG 2.1), bieden onze experts ook hulp en advies aan op het gebied van toegankelijkheid. Zo maken we een assessment van de huidige Drupalwebsite en brengen we de uitdagingen in kaart. Vervolgens komen we met oplossingen om ervoor te zorgen dat een nieuwe of bestaande website snel aan de toegankelijkheidseisen kan voldoen en creëren we waarborgen binnen een organisatie. Hierdoor wordt alle content die in de toekomst wordt geproduceerd toegankelijk.

Technische implementaties

Denk hierbij aan de migratie van een verouderd CMS naar een nieuw Drupalplatform of de koppeling tussen Drupal met een extern systeem zoals een ERP of PIM, waarbij data automatisch in alle systemen wordt bijgewerkt. 

We geven advies, doen onderzoek, ontwikkelen nieuwe architecturen of nemen de begeleiding over het gehele traject op ons. Onze eigen developers kunnen waar mogelijk bijschakelen. We bezitten na meer dan 20 jaar websites ontwikkelen inmiddels over een groot netwerk van technische specialisten op diverse vlakken.

Security

Naarmate we meer gevoelige data in onze webapplicaties bewaren, neemt ook de vraag naar goede beveiliging toe. De veilige opzet van een webapplicatie helpt daarbij. Denk aan: Welke data sla je op? Hoe sla je deze data op? En wie kan er in de applicatie bij deze data? De randvoorwaarden rondom de webapplicatie moeten voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Denk aan: is de beveiliging van de servers waar de webapplicatie op staat op orde? Hoe zit het met toegang van derden tot deze servers? En waar worden de back-ups bewaard van de webapplicatie?

Onze securityexperts analyseren de huidige situatie, signaleren zwakke punten en doen op basis van deze analyse aanbevelingen om de beveiliging van de webapplicatie te verbeteren.

Ook kunnen onze securityexperts een penetrationtest, ook wel pentest genoemd, uitvoeren waarbij we met dezelfde methoden en tools werken als hackers. De resultaten worden verzameld in een pentestrapport waarin we aanbevelingen geven om de beveiliging van de webapplicatie aan te scherpen.

In goed gezelschap

Emble heeft de afgelopen jaren voor tal van grote overheidsorganisaties projecten uitgevoerd, advies gegeven en projecten begeleid. Denk aan het UWV, Min. van OCW, Min. van Defensie, Saint Gobain en onze eigen Tweede Kamer.
 

"Heb je voor ons een uitdaging of wil je advies? We horen graag van je."

Neem contact met ons op

Thomas van Eldijk

Commercieel directeur

Gerelateerde artikelen

Wij delen graag de kennis die we in huis hebben