Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is het verschil tussen Next.JS en React?

React is een Javascript library dat je de bouwblokken geeft om webapplicaties te ontwikkelen. Next.js biedt tools en configuratiemogelijkheden die nodig zijn voor React en geeft daarnaast extra structuur, features en optimalisatietools voor je webapplicatie.

Is React populair?

React is een van de meest populaire frameworks om supersnelle webapplicaties mee te ontwikkelen. Online kunnen CMS-, CRM-, ERP- of e-commercesystemen beperkend werken. Door met React de voorkant van de website te ontwikkelen en te koppelen aan je CMS-, CRM-, ERP- of e-commercesystemen benut je de voordelen van deze systemen en krijgt de gebruiker van je webapplicatie een optimale ervaring.

Waarom is React zo goed voor SEO?

Een belangrijke factor voor goede vindbaarheid van je website is de laadsnelheid. Websites gebouwd met React en Next.js zijn sneller doordat het renderen van de HTML op de server wordt gedaan. Bij traditionele websites gebeurt dit in de browser waardoor het laden van de website langer duurt.

Ben je op zoek naar een React specialist of React developer? Ik vertel je graag meer over onze React projecten en onze aanpak. Je kunt mij direct bereiken via thomas.vaneldijk@emble.nl of bellen op 06-24719845.

Thomas van Eldijk

Eigenaar / Directeur

Gerelateerde artikelen

Wij delen graag de kennis die we in huis hebben

Bekijk alle artikelen