UVA - Decoupled vacature applicatie op basis van Drupal en React

De ontwikkeling van JobBoard, een exclusief platform voor UvA-studenten en alumni, heeft geleid tot een innovatieve decoupled applicatie. Deze combineert de kracht van Drupal met de technologische mogelijkheden van NextJS voor een naadloze gebruikerservaring.

Projectnaam
JobBoard
Klantnaam
Universiteit van Amsterdam
Techniek
Drupal development
React development
Drupal hosting
Drupal ondersteuning
Webdesign

Als Emble hebben we met trots samengewerkt aan de ontwikkeling van JobBoard, een innovatief platform exclusief voor UvA-studenten en pas afgestudeerden. We hebben het project aangepakt volgens de Agile Scrum-methodologie, waarmee we in nauwe samenwerking met Tom, Product Owner bij de UvA, het webdesign hebben gerealiseerd en de applicatie hebben gebouwd. Tijdens intensieve backlog grooming-sessies hebben we alle functionaliteiten tot in detail uitgewerkt, zodat we ze nauwkeurig konden plannen in de sprint.

Innovatieve Decoupled Applicatie

Het resultaat van deze samenwerking is een innovatieve decoupled applicatie die de kracht van Drupal combineert met de technologische en innovatieve mogelijkheden van NextJS. Door deze combinatie kunnen bedrijven eenvoudig vacatures aanmaken, reviseren en beheren op het JobBoard-platform.

Naadloze Gebruikerservaring

Een van de unieke aspecten van ons werk aan JobBoard is hoe we hebben gezorgd voor een naadloze gebruikerservaring voor zowel bedrijven als UvA-studenten en alumni. Door de intuïtieve interface en slimme functies kunnen bedrijven moeiteloos vacatures aanmaken en beheren, terwijl studenten en alumni gemakkelijk kunnen navigeren en relevante vacatures kunnen vinden die aansluiten bij hun interesses en vaardigheden.

Toekomstbestendig

Onze samenwerking met Tom en het team van de UvA heeft geleid tot een succesvolle lancering van JobBoard, waardoor het platform nu dé vacaturebank is voor UvA-studenten en pas afgestudeerden. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om JobBoard verder te blijven ontwikkelen en verbeteren, zodat het nog meer waarde kan bieden aan zowel bedrijven als studenten.