EasyPaymentSports - Ticketsale Laravel applicatie sportevenementen

Easy Payments is een belangrijke speler in de wereld van cashless betalingen. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen ze ondernemers met hun betaalverkeer door betaalterminals, kassasystemen en andere oplossingen te leveren.

Projectnaam
EasyPaymentsSports Laravel applicatie
Klantnaam
EasyPayments
Techniek
Laravel development
Laravel hosting

Easy Payments is een belangrijke speler in de wereld van cashless betalingen. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen ze ondernemers met hun betaalverkeer door betaalterminals, kassasystemen en andere oplossingen te leveren. Ze bieden diverse betaaloplossingen zoals Visa, Maestro, American Express, iDeal, Apple Pay en Google Pay.

Het doel van EasyPaymentSports applicatie: een platform bieden waarmee sportclubs en organisaties eenvoudig hun kaartverkoop kunnen regelen. Het platform, gebouwd met Laravel, geeft organisaties hun eigen omgeving om evenementen aan te maken, vloerplannen te maken en tickets te koppelen. Daarnaast kunnen ze abonnementen aanmaken en modules gebruiken voor parkeerkaarten en cashless betalingen, allemaal aanpasbaar per organisatie.

Gebruikersrollen en Functionaliteiten

De applicatie heeft verschillende gebruikersrollen, elk met hun eigen functies:

Verschillende applicaties en integraties

EasyPaymentSports bestaat uit verschillende met elkaar verbonden Laravel-applicaties. Een van deze applicaties is de authenticatie-API, die zorgt voor gebruikersauthenticatie op het hele platform. Daarnaast is er de beheerapplicatie, die wordt gebruikt voor het registreren van nieuwe organisaties en het beheren van hun omgevingen. Elke organisatie krijgt twee aparte omgevingen: de administratieve omgeving en de klantenomgeving.

In de administratieve omgeving kunnen organisaties tickets, evenementen, nieuws, e-mailtemplates en meer beheren. De klantenomgeving is bedoeld voor klanten, waar zij tickets en abonnementen kunnen kopen en nieuws kunnen lezen dat door de organisatie is gepubliceerd.

EasyPaymentSports werkt samen met Mollie voor betalingsverwerking. De Laravel-architectuur zorgt ervoor dat de beheer- en klantenapplicaties dezelfde database delen, terwijl de gegevens per organisatie gescheiden blijven.

Unieke Kenmerken

EasyPaymentSports heeft een aantal unieke eigenschappen:

Het resultaat is een soepel en efficiënt ticketverkoopproces voor eindgebruikers. Onze huidige basis in Laravel-ontwikkeling biedt veel potentie voor doorontwikkeling in de toekomst. Met EasyPaymentSports hebben we een flexibel en schaalbaar platform gecreëerd dat perfect aansluit bij de behoeften van sportorganisaties, wat resulteert in een efficiënt ticketverkoopproces voor eindgebruikers.

Meer cases zoals EasyPaymentsSports Laravel applicatie