Overslaan en naar de inhoud gaan

Therapie via een online community

Thubble biedt geestelijke gezondheidszorg aan waarbij de behandeling volledig online plaatsvindt. Naast videosessies biedt Thubble online opdrachten aan waarbij je support krijgt in de vorm van chatberichten en persoonlijke feedback.

Emble heeft het online communityplatform voor Thubble ontwikkeld op basis van Drupal. Drupal staat bekend als een veilig en stabiel platform en biedt ook veel mogelijkheden om rollen en rechten in te richten. Hierdoor wordt het veel ingezet voor communitywebsites.

Naast de mogelijkheid om profielpagina's te beheren en gebruikers toegang te geven tot hun online videosessies, hebben we ook een rijk contentgedeelte opgezet waarin Thubble artikelen en podcast kan plaatsen en ze goed vindbaar kan maken met behulp van labels. Zo hebben gebruikers van het platform nog meer tools in handen.

De vormgeving van de website is gedaan door Aemilius, een Nederlandse ontwerper/art director. Hij heeft de gehele branding voor Thubble verzorgd. Samen met ons team van frontend and backend developers is een toegankelijke website ontstaan die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook nog eens erg gebruiksvriendelijk werkt.

"Wil je net als Thubble ook een online communitywebsite? We vertellen je graag meer over de opties van Drupal en onze aanpak."

Neem dan contact met ons op

Thomas van Eldijk

Commercieel directeur