Stage: Stage: Junior backend developer

Type vacature:
Stage

Voor uitbreiding van ons hechte team is Emble op zoek naar een stagiaire backend developer op onze vestiging in Kampen. Als stagiaire 'frontend developer' start je met eigen projecten om bekend te raken aan onze werkwijze, Git, Scrum, Drupal, React en Laravel. Ondertussen leren we je de kneepjes van het vak en na verloop van tijd ga je meewerken met ons team van experts aan projecten voor ons klanten.

Emble is sinds de oprichting in 2001 betrokken bij toonaangevende webdesign en development projecten in Nederland en buitenland. Denk hierbij aan klanten zoals de Tweede Kamer, de Universiteit van Amsterdam, Omrop Fryslân, het UWV, de Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed, het Planbureau voor de Leefomgeving en de Europese Commissie. We zijn een hecht team dat continu streeft naar de meest duurzame technische oplossingen. We dagen elkaar uit waardoor je altijd blijft groeien.

Wie zien we voor ons?

Wat krijg je?

En nu?

Kun jij je hier helemaal in vinden? Stuur je sollicitatie, samen met je CV naar jobs@emble.nl. Ook zien we graag wat code voorbeelden van de projecten waar jij trots op bent!