Emble Support Portal

Bij Emble begrijpen we dat de continue werking en groei van je webapplicatie van het grootste belang is. Ons toegewijde Support Team staat klaar om je te assisteren bij al je vragen, problemen en doorontwikkelingsbehoeften.

Snel hulp voor je Drupal, Laravel of React applicatie

Als bestaande klant van Emble heeft je 24/7 toegang tot ons Support Portal, waar je snel en eenvoudig al je supportvragen kunt beheren. Of het nu gaat om storingen, technische problemen of algemene vragen, ons Support Team staat paraat om je te helpen. Support.emble.nl

Nog geen klant?

Emble biedt een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw webapplicaties altijd in topconditie zijn: 

Audit

Emble ontwikkelt ook door op bestaande webapplicaties en doet vooraf een audit waarbij we de technische en veiligheidsaspecten van de webapplicatie onderzoeken. Op basis van deze audit en een sprint 0, stellen we een plan van aanpak op om aan de slag te gaan met de doorontwikkeling.

Doorontwikkeling

Onze designers en developers zijn experts in het verder ontwikkelen van uw webapplicaties, we hebben sinds 2001 in huis ervaring op het gebied van development met Drupal, Laravel en React en doordat we zowel expertise op het gebied van design, toegankelijkheid, development en hosting hebben kunnen we altijd een complete oplossing bieden. De uitbreidingen die hierdoor kunnen maken zijn niet alleen estestich mooi, toegankelijk, volgende de hoogste code standaarden ontwikkelen maar ook schaalbaar en veilig opgezet. 

Hosting

Emble niet geen gewone hosting maar servers speciaal ingericht om webapplicaties snel en stabiel te laten werken. Daarnaast onderhouden beheren wij deze server zodat je geen zorgen hoeft te maken over updates of onderhoud. Daarnaast richten wij wij een O.T.A.P. omgeving in op de server zodat we de webapplicatie veilig kunnen doorontwikkelen en testen zonder dat dit effect heeft op de applicatie die live is.

Service Level Agreements (SLA)

Met onze SLA's heb je gegarandeerd snelle hulp bij storingen of problemen. Een van de voordelen van open source techniek is dat ze continue verbeterd wordt maar een verouderd open source systeem is kwetsbaar voor hackers en aanvallen. Binnen onze SLA’s verzorgen wij het implementatie van alle updates en zorgen we ervoor dat je webapplicatie veilig en stabiel blijft werken. Naast updates bieden we ook hulp bij storingen of incidenten. Ondanks dat een webapplicatie volledig up-to-date is en gehost wordt op veilige en stabiele managed servers, kan het altijd voorkomen dat een onderdeel niet goed meer werkt van een applicatie. Ons team van specialisten staat hiervoor klaar en via onze support portal.

Aan de slag?

Kun je onze hulp gebruiken? Of wil je meer weten of onze expertise en mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen je hier graag meer over. We zijn ook geïnteresseerd in het project waar we je mee kunnen helpen.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je direct hulp? Neem contact met ons op te nemen via sales@emble.nl of bel: 030-6590005 en we helpen u graag verder.