WCG - Een community website voor experts

Expertplace verbindt aanbod en vraag naar expertise. Organisaties die op zoek zijn naar Unit4-experts, zoals groothandels en ziekenhuizen, kunnen hun projecten binnen Expertplace aanbieden en experts kunnen zich profileren door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Projectnaam
Development Community / kennisplatform
Klantnaam
Wholesale Consulting Group
Techniek
Drupal development
Webdesign
Drupal hosting

Expertplace verbindt aanbod en vraag naar expertise. Organisaties die op zoek zijn naar Unit4-experts, zoals groothandels en ziekenhuizen, kunnen hun projecten binnen Expertplace aanbieden en experts kunnen zich profileren door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

We hebben zelf een redelijke achtergrond in de wereld van applicatieontwikkeling en -verkoop, en we weten welke uitdagingen het verbinden van technologie aan functionaliteit en vooral de ‘zachte’ verwachtingen kan geven. Emble is er in geslaagd binnen de scope, investering en planning het kennis- en communityportaal ExpertPlace succesvol op te leveren, en onze verwachtingen daarmee te overtreffen.

Jeroen Philippi
Wholesale Consulting Group

De community bestaat uit diverse onderdelen: een marktplaats om projecten of klussen op te plaatsen, een forum om vragen te stellen aan andere experts, je kunt er kennis delen en binnen het evenementenoverzicht interessante trainingen of workshops vinden. Vergelijkbare functionaliteiten die je bij andere communitywebsites ook vindt, maar bij Expertplace toegespitst op het verbinden van projecten en experts.

Op de communitywebsite die we voor Expertplace hebben ontworpen en ontwikkelt, kunnen nieuwe bezoekers een proeflidmaatschap van een maand afnemen. Na die maand worden automatisch de rechten van het account beperkt en komt er een melding in beeld dat er moet worden overgegaan op een betaald lidmaatschap om verder gebruik te kunnen maken van het platform. 

Meer cases zoals Development Community / kennisplatform