Vacature: Project Manager

Type vacature:
Full time
Part time

Ben jij een organisatietalent met een passie voor webdesign en development? Bij Emble zijn we op zoek naar een Project Manager die ons team komt versterken, zowel parttime als fulltime. Ervaring als project manager is een pré maar geen vereiste.

Over Emble

Bij Emble zijn we sinds 2001 betrokken bij vooraanstaande projecten in binnen- en buitenland. Van de Tweede Kamer tot de Europese Commissie, we streven altijd naar duurzame technische oplossingen. In ons hechte team dagen we elkaar continu uit, waardoor we blijven groeien en innoveren.

Wie zoeken wij?

Wat ga je doen?

Als Project Manager coördineer en organiseer je diverse projecten. Je werkt nauw samen met interne teams en externe stakeholders om projecten soepel te laten verlopen en binnen de deadlines op te leveren. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je voor heldere communicatie gedurende het projecttraject.

Wat bieden wij?

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast om ons team te komen versterken? Stuur dan je sollicitatie, samen met je CV, naar jobs@emble.nl. We kijken uit naar je bericht!