Overslaan en naar de inhoud gaan

Strippenkaarten

Ad hoc werkzaamheden zoals kleine aanpassingen of bug fixes die snel doorgevoerd moeten worden en niet passen binnen het scrum framework, pakken we bij Emble op via strippenkaarten. Het voordeel van het vooraf inkopen van uren via een strippenkaart is dat onze developers en designers direct aan de slag kunnen met de beschikbare uren en er vooraf geen administratieve handeling nodig is.

Emble biedt strippenkaarten aan voor 16, 32, 64 en 128 uur. De uren op een strippenkaart blijven altijd geldig en verlopen niet. Voor onze tijdregistratie gebruiken wij de time management tool Harvest en wanneer gewenst is het altijd mogelijk een uitdraai te krijgen van de gemaakte uren. De voordelen van een strippenkaart op een rij:

  • Vereenvoudigde administratie.
  • Onze experts kunnen direct starten met het oplossen van problemen, bug-fixes of het doorvoeren van aanpassingen.

Onze strippenkaarten

Heb je vragen over onze strippenkaarten? Dan help ik je graag verder. Je kunt me direct bellen op 06-24719845 of mailen op thomas.vaneldijk@emble.nl

Thomas van Eldijk

Commercieel directeur

Valt onderhoud en updaten binnen een strippenkaart?

Het updaten, onderhouden en helpen bij incidenten van je webapplicatie verzorgen we via een SLA (Service Level Agreement). We hebben hierin drie varianten waarbij het grootste verschil zit in de respons tijd. Bekijk onze drie verschillende SLA's. Het kan wel voorkomen dat door een update bepaalde functionaliteiten niet meer of niet meer goed werken. We kunnen dan een oplossing voorstellen die we binnen de strippenkaart uren uitvoeren.

Kunnen jullie ook websites bouwen en ontwerpen met strippenkaart uren?

Bij Emble ontwerpen en ontwikkelen we websites via het scrum framework en houden we de strippenkaarten voor kleine ad hoc aanpassingen of bug fixes. Dat houdt in dat we projecten opdelen in sprints en zo technische uitdagingen of design vraagstukken inzichtelijk en behapbaar maken. Scrum projecten hebben duidelijke start- en eind punten, iets wat mist bij strippenkaart uren die ad hoc snel ingezet moeten worden.

Hoe snel kunnen jullie werkzaamheden op een strippenkaart uitvoeren?

Dat hangt heel erg af van de aard van de aanpassingen. Kost het meer dan enkele uren of zijn we afhankelijk van derden, dan is het vaak even afstemmen en inplannen. Kleinere aanpassingen die haast hebben, denk bijvoorbeeld aan een bug die ervoor zorgt dat de website niet meer goed werkt, pakken we vaak dezelfde dag nog op.

Wanneer heb ik een SLA nodig en wanneer een strippenkaart?

Een SLA garandeert dat we je webapplicatie onderhouden, voorzien van security updates, backups maken en monitoren. In het geval dat er onverhoopt toch iets mis gaat en de website niet of gedeeltelijk niet meer werkt, staat onze support desk klaar om de oorzaak te onderzoeken, het probleem op te lossen of een oplossingsrichting voor te stellen.

Wil je dat we de website voorzien van een kleine aanpassing, een extra functionaliteit installeren of een bug verhelpen? En is dit te klein om op te pakken in een sprint, dan kan een strippenkaart uitkomst bieden.