Overslaan en naar de inhoud gaan

Interactieve en gebruiksvriendelijke locatiezoeker

De Duik is een initiatief van Dimence Groep. Met De Duik willen wij iedereen de mogelijkheid geven om te zien hoe onze organisatie er van binnen uitziet en wat er gebeurt. Dimence Groep biedt een breed pakket aan van geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en welzijn aan patiënten en cliënten. Er werken ruim 2.700 medewerkers en 1200 vrijwilligers. Zij zetten zich vanuit zeven stichtingen in voor ruim 35.000 cliënten en patiënten. 

Potentiële werknemers kunnen een duik nemen op een plek waar ze mogelijk willen werken. Maar ook de eigen medewerkers of cliënten kunnen via De Duik meer te weten komen over een bepaalde afdeling binnen de organisatie. Door filters aan te bieden, zoals doelgroep en regio, krijgen bezoekers de juiste selectie van locaties te zien en kan een afspraak worden ingepland.

Het unieke ontwerp van De Duik is gedaan door Stunned uit Zwolle. Door gebruik te maken van diverse animaties heeft De Duik een aantrekkelijke look-and-feel gekregen.

Deze animaties zijn gemaakt door Stunned en geïmplementeerd door Emble met behulp van de Lottie-library. Om deze library en animaties te kunnen plaatsen, ontwikkelde Emble een module waarmee de animaties via het bloksysteem op de pagina kunnen worden geplaatst.

"Wil je net als De Duik ook een informatieve website waarbij bezoekers de kennis vinden die ze zoeken? We vertellen je graag meer over onze aanpak."

Neem dan contact met ons op

Thomas van Eldijk

Commercieel directeur